Pesti

January 12, 2021by admin0

Perioada: 21 februarie – 20 martie

Simbolul tau, cei doi pesti, dateaza din Egipt (2300 i.e.n). In constelatia Pestilor, unul dintre ei inoata spre Est, in timp de al doilea inoata spre Vest, de-a lungul planului ecliptic, simbolizand dualitatea naturii Pestelui. Pestele care inoata spre Est sugereaza o inclinatie spre activitati spirituale; cel care inoata spre Vest sugereaza o inclinatie catre activitati pamantesti. Este mai probabil sa te indrepti catre activitatiile spirituale deoarece pestele care inoata spre Est pare mai decis in a-si urma cursul. Realitatea alternativa pe care tu o creezi prin fantezie, vise si meditatii ti se pare mult mai atractiva decat problemele peste care dai in cea reala. In caz extrem, poti deveni dependent de aceasta realitate, intorcandu-ti spatele catre lume.

Cuvantul tau cheie este UNIFICARE. Decat sa te retragi in televizor, droguri sau bautura, preferi sa te retragi in tine, insuti prin meditatie. Poti sa-ti canalizezi intelepciunea pentru folosul tau dar si al altora. Vei simti o mare bucurie daca vei reusi sa-ti unesti aspiratiile spirituale cu experientele fizice, materiale. Iti place sa practici meditatia intr-o varietate de forme: dans, yoga, contemplare etc. Beneficiile acesteia le vei simti in fiecare zi, te va ajuta sa te ridici asupra emotiilor, superstitiilor si fricii.

Caracteristica generala a zodiei Pesti: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Pesti: Apa
Calitate definitorie pentru zodia Pesti: semn Mutabil (flexibilitate)

Planetele si zodia Pesti

– Planeta guvernatoare: Neptun
– Planeta carierei profesionale: Pluton
– Planeta dragostei: Mercur
– Planeta castigurilor financiare: Marte
– Planeta sanatatii si a muncii: Soarele
– Planeta casei si a familiei: Mercur

Culorile zodiei Pesti: verde-albastriu
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Pesti: diamant alb
Metale caracteristice pentru zodia Pesti: cositor
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Pesti: joi
Numere norocoase: 12, 21, 39, 48, 57

Principalele calitati ale zodiei Pesti: sensibilitate, capacitati paranormale, altruism
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Pesti: iluminare spirituala Defecte ale nativului din zodia Pesti: pesimism, preferinta pentru anturaje rele

Relatii intre zodia Pesti si alte zodii

– Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Scorpion
– Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Sagetator
– Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Sagetator
– Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Gemeni
– Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Berbec
– Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Fecioara
– Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Rac
– Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Scorpion, Varsator

Personalitatea zodiei Pesti

Complex, intelegator, prietenos, nativul din zodia Pesti este un visator. intampina greutati in a fi practic. Nativul din zodia Pesti este sensibil, impresionabil, comod, bonom si sociabil, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. Are mult umor.

Fantezia bogata a nativului Pesti il face sa fie visator. El ii intelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice. Este foarte curajos si isi indeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Pe plan profesional, este un colaborator exceptional, care ii lasa cu placere pe altii sa comande.

Nativul din Pesti isi intuieste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa se retraga in lumea lui. Poate fi atras de droguri, de speculatii care pot duce la pagube.

Sanatate: Nativii din zodia Pesti este predispus la infectii si afectiuni ale picioarelor, in special ale gleznelor. Intestinele sunt, de asemenea, sensibile. Socurile sufletesti pot duce la depresii si dereglari fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *