Gemeni

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

60 %

Nativi din zodia Gemenii se simt bine din punct de vedere fizic,  însă pe plan mental vor avea parte de diverse stări care nu le vor permite să se exprime prea uşor şi să spună cu uşurinţă ce i-ar face fericiţi acum.

Dragoste

70%

Pentru gemeni in viaţa de cuplu se pare că au parte de persoana potrivită pentru firea lor energică din prezent, care este dispusă să le accepte firea schimbătoare şi mai mult decât atât să ţină pasul cu ei în această perioadă în care sunt atât de schimbători.

Carieră

40%

Din punct de vedere comunicaţional există riscul să intre în polemici destul de aprinse la locul de muncă şi să nu reuşească să treacă peste cuvintele dure pe care le primesc acum. Nu-şi dau seama dacă ei sunt aceia care atrag aceste forţe negative asupra lor, cert este că între 20 şi 22 aprilie poate exista o ciocnire crâncenă datorită punctelor de vedere diferite pe care aceştia le au, faţă de cei din conducere.

Bani

30%

Gemeni in aceasta saptamana vor  învăţa lecţia resemnării, dat fiind că vor fi nevoiţi să se conformeze  cu micsorari de veniturui realizate din salarii, bonusuri, indemnizatii.