Rac

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

40 %

Racii nu sunt chiar în toanele lor şi încearcă să evite confruntarea cu persoane care ştiu că au un cui împotriva lor. Este posibil ca astfel de întâlniri să îi înfunde şi mai mult în butoiul cu melancolie.

Dragoste

50%

In saptamana 19-25 aprilie pe plan relational riscă să fie prea serioşi şi să privească lucrurile cu multă prea multă seriozitate. O notă de seninătate şi o doză de optimism ar putea face minuni în momentul de faţă. Partenerul cu siguranţă le va fi extrem de recunoscător dacă vor încerca să se înveselească.

Carieră

45%

Au o săptămână plină de evenimente şi sunt destul de ocupaţi cu toate activităţile pe care şi-au propus să le ducă la bun sfârşit. Ceea ce le-ar putea da peste cap planurile este faptul că între zilele de luni şi miercuri anumite persoane nu se vor ţine de promisiunile făcute faţă de ei şi asta s-ar putea să îi încurce un pic. Se bazau pe ajutorul acordat de aceştia şi chiar dacă încearcă să se re-orienteze sau să găsească alte soluţii este posibil să descopere faptul că nu au aşa de multe opţiuni la îndemână.

Bani

50%

Nativii din zodia rac sunt foarte interesați de acest sector însă nu neapărat la modul concret. Mai degrabă încearcă să proiecteze metode de a face bani, decât să le și pună în practică.