Rac

17 – 23 mai 2021

Sănătate

50 %

Pentru racii nu le-ar strica o cură de detoxifiere şi nici ceva mişcare în aer liber.  În ciuda faptului că încearcă să renunţe la anumite obiceiuri nesănătoase, nu vor rezolva mare lucru dacă le înlocuiesc cu altele la fel de nocive sau chiar şi mai puţin nocive. Mare atenţie la alimentaţie.

Dragoste

80%

Racii se străduiesc să petreacă timpul liber alături de partener cât mai mult cu putinţă. Şi aici lucrurile se mişcă în timp real, cu multă rapiditate şi au parte de trăiri intense şi evenimente memorabile. Să se pregătească pentru o săptămână plină în domeniul amoros, iar dacă observă că partenerul nu poate ţine pasul cu ei, vor încerca să-l/o încurajeze.

Carieră

65%

Dacă la locul de muncă nu au de-a face cu oameni care să strălucească de idei noi sau să fie adepţii schimbărilor de cârmă este posibil ca Racii să dea tonul în această săptămână. Vin cu sisteme noi de lucru care sunt în faza de încercare şi pentru ei aşa că nu dispun de o reală experienţă a propunerilor lor. Cu toate astea, sunt dispuşi să-şi asume anumite riscuri. Luna Plină în casa carierei se formează la ei în ziua de vineri ceea ce înseamnă că trebuie să aştepte finalul săptămânii pentru a vedea roadele eforturilor lor cu adevărat.

Bani

60%

Pentru nativii din zodia rac este un moment bun pentru a realiza o investitie planificata de ceva timp. Stelele sunt pozitionate favorabil si daca nu sunt pregatiti, pot face unele venituri si din alte surse de castig. Aceasta aspect se mentine si in spatamana 17-23 mai.