Leu

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

40 %

Pentru nativi din zodia Leu sunt înclinaţi să se închidă în ei şi să-şi reprime stările negative, iar asta ar putea să le dăuneze pe acest plan săptămâna viitoare.

Dragoste

30%

Leii vor avea parte de nişte discuţii în contradictoriu cu partenerul şi sunt mari şanse ca acestea să degenereze în adevărate polemici dacă nu sunt atenţi la cum pun problema sau la cum reacţionează faţă de partener.

Carieră

45%

Pentru Leii se anunta tensiuni între ei şi colegii de muncă, dar să aibă grijă în această săptămână ca aceste discuţii să nu ajungă şi la urechile celor din conducere. Luna Plină de vineri le aduce acum o dispoziţie foarte dură şi o mină foarte serioasă prin care transmit că sunt capabili de orice pentru a face lucrurile să meargă aşa cum îşi doresc ei şi că nimic nu îi poate opri din calea succesului lor. Poate ar fi cazul s-o lase mai moale cu ambiţia, mai ales dacă văd că situaţia nu le este favorabilă şi să încerce să-şi canalizeze energia pe ce contează cu adevărat sau pe acele activităţi care le aduc mai multă plăcere.

Bani

40%

Pentru nativii din zodia leu această atitudine s-ar putea să nu îi avantajeze foarte mult pe plan financiar şi ţinând cont că au mare nevoie de bani s-ar putea să fie nevoiţi să-şi regândească prorităţile şi să vadă dacă nu cumva merită să lase de la ei şi măcar în acest domeniu să fie avantajaţi.