Leu

17 – 23 mai 2021

Sănătate

80 %

Pentru Leii nu sunt mari problemele în acest domeniu, însă asta nu înseamnă că n-ar trebui să se menajeze. E de preferat să se implice în activităţi de relaxare şi să profite de orice moment liber pe care îl au.

Dragoste

85%

Nativi din zodia Leu au planuri mari în viaţa de cuplu şi sunt fericiţi că şi partenerul sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ei. Au propuneri interesante pentru acesta în prima parte a săptămânii şi cu toate că îi încearcă ceva emoţii şi simt că acesta nu va fi de acord, în cele din urmă se va dovedi că îşi doresc acelaşi lucru şi vor munci ca o echipă pentru a-l obţine.

Carieră

95%

Leii nu au de ce să-şi facă griji în privinţa acestui sector. În carieră sunt pe val şi din fericire, modul lor de a comunica le aduce numeroase avantaje la nivel profesional. Au tendinţa de a depăşi aştepările celor din jurul lor şi le place foarte mult să îmbine utilul cu plăcutul acolo unde situaţia le-o permite.

Bani

90%

Nativii din zodia leu, ce este cel mai important este faptul că săptămâna viitoare reuşesc să-şi facă timp şi pentru hobby-urile lor şi ar putea avea de câştigat şi pe acest plan. Schimbările pe care Luna Plină le aduce sunt benefice acelor activităţi care au şansa de a se transforma într-o afacere de profit.