Leu

19 – 25 februarie 2024

Sănătate

70 %

Ai grija de corpul tau printr-un meniu nutritiv si hidrateaza-te. Ia-ți timp pentru auto-reflecție și implică-te în activități care promovează bunăstarea mentală și emoțională. Nu uita să îți asculți nevoile corpului tău și să apelezi la asistență medicală adecvată, dacă este necesar.

Dragoste

95%

Dragostea este în aer în această săptămână! Carisma și personalitatea ta magnetică vor atrage admiratori și potențiali parteneri romantici. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te ca pasiunea și entuziasmul să se aprindă între tine și partenerul tău. Potrivit horoscopului săptămânal de dragoste Leu, ar trebui să îți împărtășești cele mai profunde dorințe și să îți exprimi dragostea în mod deschis. Nativii zodiei Leu ce sunt singuri se pot simți atrași de cineva care emană încredere și farmec. Acesta ar putea fi începutul unei conexiuni pasionale și intense. Nu uitați să îți comunicați clar sentimentele și intențiile, deoarece acest lucru va aprofunda legătura. Îmbrățișează energia romantică care te înconjoară și lasă dragostea să înflorească în viața ta.

Carieră

80%

Pregătește-te pentru o săptămână plină de oportunități și de creștere în carieră. Abilitățile tale naturale de lider și carisma ta vor străluci puternic, atrăgând atenția superiorilor și colegilor. Acesta este momentul perfect pentru a accepta noi provocări și pentru a-ți pune în valoare abilitățile. Nu îți fie teamă să faci un pas înainte și să îți oferi ideile și expertiza. Potrivit horoscopului săptămânal al carierei Leu, încrederea și determinarea ta te vor propulsa înainte și îți vor deschide uși spre avansare. Ai încredere în instinctele tale și ia decizii îndrăznețe.

Bani

90%

Perspectivele tale financiare arată pozitiv în această săptămână. Alinierea planetelor sugerează oportunități de creștere și stabilitate financiară. Este posibil să primești surse neașteptate de venit sau să găsești opțiuni de investiții profitabile. Cu toate acestea, este esențial să abordezi cu prudență chestiunile financiare și să eviți deciziile impulsive.