Tranzitul Lunei

Tranzitul Lunei in Marte

ce reprezinta

Luna in tranzit

In harta natală înseamnă că aveți sentimente foarte puternice și nu le ascundeți de nimeni. Reacționezi la alte persoane și situații instinctiv. Ești o persoană atât de pasională, încât starea ta de spirit îi afectează pe ceilalți, fie că este bună sau rea. În general, sunteți o persoană sociabilă, care se simte confortabil în public.

Uneori ești foarte direct în modul în care reacționezi la alții și îți afișezi emoțiile. Cu toate acestea, onestitatea și integritatea ta îți câștigă respect. Curajul și spiritul tău de luptă sunt alte motive pentru care oamenii te admiră. Vă apărați propriile drepturi și credințe, dar și pe cele ale familiei, prietenilor și comunității.

Conexiunea ta subconștientă cu grupuri de oameni înseamnă că vei apăra idei și cauze despre care se simt puternic masele de oameni. Trebuie să aveți capacitatea de a reprezenta, de a conduce și de a lupta pentru grupuri de oameni sau public. Prin urmare, ar trebui să vă bucurați de popularitate socială și publică.
La nivel intim ești atractiv, carismatic și fermecător. Ești un iubit pasionat cu magnetismul sexual pentru a-ți satisface nevoile puternice atunci când vrei și de cine vrei. Ai avea o relație mai reușită cu un partener care este puternic și aventuros ca tine.

Tranzitul lunii tranzitorii Marte oferă curajul și inițiativa de a face prima mișcare și de a prelua conducerea. Vei ști intuitiv ce vrei și cum să-l obții, mai ales în relații. Acesta este momentul potrivit pentru a cere pe cineva la o întâlnire și pentru a acționa după instinctele tale. Este o dată când este în regulă să fii direct și asertiv. Nu veți arăta șef sau nepoliticos, dar veți fi de fapt admirat pentru onestitatea și sinceritatea voastră. Dacă ești o persoană timidă, acesta este momentul ideal pentru a intra în contact cu sexualitatea ta și a-ți împărtăși dorințele pasionale. Creșterea carismei și a atracției sexuale te va face mai popular în situațiile sociale. Tranzitul lunar pe Marte este un moment bun pentru a vă apăra și pentru a vă apăra familia. Calitățile bune de conducere și o atitudine pozitivă vor facilita obținerea sprijinului celorlalți. Entuziasmul dvs. va fi contagios, deci acesta este un moment bun pentru a începe proiecte de grup.