Fecioara

17 – 23 mai 2021

Sănătate

80 %

Nativi din zodia fecioara atâta timp cât au grijă la alimentaţie pot fi fără grijă în acest sector. Nu au de ce să-şi facă probleme şi nici nu este cazul să exagereze cu dieta. Să consume ceea ce le place şi ceea ce ştiu că le face bine.

Dragoste

70%

Fecioarele profită de pasa bună în care se află partenerul pentru a le face anumite propuneri de petrecere a timpului liber şi chiar şi atunci când se confruntă cu un refuz din partea acestuia va încerca să îi înţeleagă bine motivele înainte de se ofusca sau de a-l/o trage la răspundere.

Carieră

60%

Sunt încredinţaţi că şi-au făcut o imagine bună la nivel social în mediul de lucru şi se străduiesc să o menţină şi săptămâna viitoare, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă. Luna Plină de marti le aduce o acumulare a energiilor negative şi îi face să reacţioneze ceva mai dur în unele situaţii, însă încearcă să se tempereze şi să-şi aducă aminte că nu toţi oamenii dispun de o asemenea capacitate de analiză ca ei şi este posibil să le ia observaţiile în nume de rău.

Bani

60%

Pentru nativi din zodia fecioara această atitudine totuşi îi va ajuta să profite pe plan financiar de şansele care le revin acum şi să dea tot ce au mai bun pentru a-i convinge pe cei din jur că sunt oameni de bază în echipa din care fac parte. Mare atenţie totuşi la rigiditatea cu care tratează anumite situaţii care intervin acum.