Fecioara

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

50 %

Nativi din zodia fecioara ar fi bine să se asigure că nu muncesc mai mult decât este necesar altfel au mari şanse ca spre finalul săptămânii să se simtă epuizaţi. Se pare că situaţiile care le cauzează cele mai multe probleme sunt acelea în care sunt nevoiţi să facă totul în afara rutinei lor, cum ar fi să plece de acasă fără să-şi bea cafeaua sau fără să facă duş, aşa că este de preferat să se asigure că au tot ce le trebuie pentru a se simţi bine în pielea lor.

Dragoste

75%

Fecioarele copleşesc partenerul/a cu dovezi de dragoste măreţe şi le arată acum cât de mult contează prezenţa iubirii în viaţa lor. Din când în când au nevoie să-şi arate sentimentele şi chiar dacă nu o fac prea des atunci când o fac se asigură că vor construi un moment memorabil pentru partener.

Carieră

70%

Fecioarele din punct de vedere profesional vor avea parte de o săptămână lejeră în ceea ce priveşte volumul de muncă  şi nu se vor da peste cap să-şi ducă sarcinile la bun sfârşit. Din contră, vor desfăşura proiectele aşa cum le place lor, cu atenţie, pas cu pas şi cu multă analiză a detaliilor înainte de a acţiona concret sau de a lua o decizie. Marile provocări vor interveni între 23 şi 25 aprilie atunci când vor fi nevoiţi să iasă din rutina lor zilnică şi să găsească soluţii noi de funcţionare.

Bani

50%

Nativi din zodia fecioara sunt pregătiţi să facă o investiţie pe care o aşteaptă de mult timp. Să nu fie dezamăgiţi totuşi dacă partenerii lor ar putea să nu fie de acord cu termenii înţelegerii pe care Fecioarele doresc să o obţină.