Balanţă

17 – 23 mai 2021

Sănătate

55 %

Nativi din zodia balanta vor primi anumite răspunsuri cu privire la starea lor de sănătate. Fie că apelează la expertiza unui specialist sau la sfaturile unui prieten, va fi o săptămână în care îşi pot da seama de multe lucruri pe acest plan şi de modul în care funcţionează organismul lor.

Dragoste

70%

Au tendinţa de a fi foarte protectivi cu partenerul şi vor respinge orice tip de pericol apare acum în relaţia lor, fie extern, fie intern. Această atitudine îi va ajuta să-şi dea seama cât de mult pune partenerul preţ pe siguranţa şi viitorul relaţiei lor.

Carieră

75%

Nu se concentrează foarte bine pe ce au de făcut la locul de muncă însă dispun de nişte calităţi oratorice extraordinare şi sunt dispuşi să-şi depăşească fricile sau blocajele emoţionale dacă situaţia le-o cere. Au mari şanse de a ieşi din încurcături economice între 19 şi 21 mai pe calea diplomaţiei şi se străduiesc să facă lucrurile să funcţioneze în favoarea lor. Mai mult decât atât, contrar aşteptărilor, vor avea chiar de câştigat dat fiind că norocul este de partea lor.

Bani

50%

Pentru nativi din zodia balanta nu este cazul să dispere dacă simt că lucrurile nu evoluează în direcţia dorită, vor avea mai mult şanse de câştig dacă îşi păstrează optimismul şi se bazează pe experienţele deja acumulate pentru a ieşi basma curată din orice problemă.