Balanţă

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

75 %

Nativi din zodia balanta cu atâta voie bună şi echilibru în domeniile importante din viaţa lor nici nu se pune problema să-şi facă vreo grijă în acest sector.

Dragoste

80%

Relaţia cu partenerul se desfăşoară într-o atmosferă frumoasă, romantică şi cu accente inedite de savoare a sentimentelor pe care cei doi le experimentează unul faţă de celălalt. Realizează acum că iubirea lor nu este de un singur fel, ci că unul pentru celălalt sunt tot: iubit, părinte, prieten şi se bucură de momentele frumoase pe care le petrec împreună.

Carieră

75%

Balanţele pot fi avantajate în această săptămână atât la nivel profesional cât şi pe plan personal. Luna de miercuri care se formează în zodia lor le aduce o energie benefică pentru a se afirma în carieră dar şi pentru a-şi face cunoştinţe şi chiar prietenii noi, prin şarmul lor caracteristic. Sunt foarte bine dispuşi, vioi, muncesc cu plăcere şi mai ales socializează la un cu totul alt nivel.

Bani

70%

Nativi din zodia balanta sunt favorizaţi pe plan financiar şi este indicat ca în aceasta saptamana să se ocupe de tot ce înseamnă tranzacţii, cheltuieli sau economii. Vor avea numai de câştigat.