Săgetător

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

60 %

Nativi din zodia sagetator nu au de ce să-şi facă griji în privinţa acestui sector – au mari şanse să se agite prea mult dacă se iau după judecata altor persoane diferită faţă de a lor, dar dacă vor conştientiza că trebuie să-şi păstreze intactă coloana vertebrală totul va fi bine pentru ei.

Dragoste

50%

Săptămâna aceasta le-ar putea reaminti Săgetătorilor ce înseamnă să accepte firea partenerului aşa cum e, fără să încerce să-l/o schimbe. Sunt încântaţi că în ciuda divergenţelor care apar de-a lungul săptămânii, vor reuşi să se înţeleagă şi să-şi regăsească echilibrul şi armonia atât de necesară vieţii lor de cuplu.

Carieră

45%

Chiar dacă sunt tentaţi să acţioneze impulsiv săptămâna aceasta ar fi mai bine să se abţină şi să nu considere că acesta este un lucru rău. Sunt destul de debusolaţi şi nu ştiu cum să reacţioneze în unele situaţii sau ce decizie să ia şi asta datorită faptului că Marte retrogradează în zodia lor şi prin urmare vor simţi că cineva se joacă de-a v-aţi ascuns cu ei şi că le pun la încercare instinctele şi rezistenţa.

Bani

30%

Sagetatorii ar fi cazul să o lase mai moale cu cheltuieile şi eventual să nu mai pună accentul atât de mult pe carieră. Există şi alte laturi importante ale vieţii lor care necesită la fel de multă atenţie.