Săgetător

23 – 29 august 2021

Sănătate

50 %

Pentru nativi din zodia sagetator e posibil să aibă parte de nişte simptome mai neplăcute în prima parte a săptămânii, dar spre finalul ei lucrurile pot reveni la normal. În orice caz, pe un fond general de stres şi griji cotidiene pot spune cu mâna pe inimă că nu sunt chiar în apele lor.

Dragoste

80%

Pentru Sagetatorii in cuplu lucrurile par să se desfăşoare satisfăcător, zile în care pot apare probleme fiind 24 şi 28, unele aspecte divergente în materie de cheltuirea banilor precum şi discuţii şi situaţii în anturaj care irită partenerul de cuplu datorită unor decizii mai mult impuse de alţii referitor la o iniţiativă, ceea ce riscă să ducă la rupturi relaţional-afective. În 26 şi 28 nativii se pot bucura de circumstanţe favorabile poziţiei sociale şi implicării într-un proiecte, afacere sau reuşitei pe capital de imagine.

Carieră

85%

Pentru Sagetatorii se poate vorbi în acest sens de o implicare directă în data de 24 august sau în altă variantă de motivaţia de a se documenta şi de a-şi folosi creativitatea într-o manieră activă, în iniţiative de pe urma cărora ceva mai târziu se pot alege cu beneficii materiale-pecuniare sau cel puţin cu prestigiu  şi popularitate în plan socio-profesional. Unii s-ar putea să cunoască popularitatea pe internet sau în mass-media în data de 24, ceea ce-i motivează pe mai departe pentru eforturi substanţiale în planul afirmării de sine.

Bani

90%

Pentru sagetatorii pe plan financiar, primesc veşti în 24 pe fondul unor chestiuni ce ţin de contracte, de relaţia cu partenerul, de randament profesional şi de maniera de comunicare în circumstanţe în care detaliile obiective sunt necesare pentru clarificarea unor probleme, astfel încât în 26 să beneficieze de sume şi oportunităţi care le pot consolida poziţia  socială.