Săgetător

17 – 23 mai 2021

Sănătate

50 %

Nativi din zodia sagetator dacă nu se menajează în această săptămână există mari şanse să ajungă epuizaţi la finalul săptămânii. Se întâmplă asta deoarece Luna Plină îi face să simtă totul mult mai intens decât de obicei şi să trăiască totul la maxim.

Dragoste

90%

Sagetatorii se anunţă vremuri bune în dragoste – fie cunosc pe cineva special, fie aduc un suflu nou în relaţia pe care o au în prezent. În orice caz, este un moment prielnic să iasă din starea în care se alfă în prezent şi să îmbrăţişeze noile schimbări care apar în viaţa lor amoroasă.

Carieră

85%

În mod cert Luna Plină care se formează în zodia acestor nativi îi favorizează în această săptămână şi se pare că aceasta aruncă un con de lumină benefic asupra vieţii lor profesionale – exact ce îi interesează cel mai mult în momentul de faţă. Pun un accent foarte mare pe carieră şi încearcă să realizeze foarte multe lucruri deodată. Din fericire, această rapiditate cu care se desfăşoară lucrurile pentru ei şi nerăbdarea de care dau dovadă acum va fi benefică pentru ei şi îi va ajuta să aibă o ascensiune în carieră de care aveau nevoie în mod cert.

Bani

90%

Pentru sagetatorii pe plan financiar, au mari şanse să fie recompensaţi pentru profesionalismul de care dau dovadă între 17 şi 20 mai.