Scorpion

17 – 23 mai 2021

Sănătate

70%

Scorpionii au de câştigat dacă au grijă de sănătatea lor săptămâna viitoare şi caută mai mult să se relaxeze decât să se suprasolicite. Atenţie la ce consumă.

Dragoste

45%

Scorpionii nu au multă răbdare în comunicarea cu partenerul săptămâna aceasta şi vor ca totul să se întâmple numai aşa cum dictează ei. Este posibil ca acesta să nu fie dispus să înghită toanele Scorpionilor şi să intre într-o polemică de zile mari. Atenţie – Luna Plină de duminică favorizează exploziile de orgoliu în casa iubirii a Scorpionilor, aşa că nu este recomandat să se lasă pradă sentimentelor intense care îi încearcă spre finalul săptămânii.

Carieră

80%

Scorpionii trebuie să dea multă atenţie relaţiilor cu cei apropiaţi dar şi comunicării cu cei din mediul profesional. Luna Plină care se formează la ei săptămâna aceasta în casa socializării le aduce un suflu nou la locul de muncă şi îi forţează să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Evenimentele majore care se petrec între 18 şi 20 mai îi învaţă să adopte o atitudine nouă cu privire la gestionarea resurselor lor financiare şi le arată că oricât de mult ar avea, întotdeauna este loc de mai bine.

Bani

80%

Pentru scorpionii este foarte important să dea dovadă de o minte deschisă şi să fie dispuşi să-şi schimbe crezul financiar în favoarea unor principii de cheltuire a banilor ceva mai raţională. Spre finalul săptămânii vor vedea că este o atitudine care le va aduce ceva mai multe beneficii decât se aşteptau.