Scorpion

23 – 29 august 2021

Sănătate

65%

Pentru scorpionii e de preferat să-şi dozeze energia şi să nu se suprasolicite pentru activităţi care nu merită nici măcar atenţia lor. Sunt şanse ca zilele de final de săptămână să îi prindă epuizaţi şi lipsiţi de orice vlagă iar asta le va strica planurile pe care le-au făcut pentru weekend.

Dragoste

65%

Scorpionii O problemă de familie îi confruntă pe nativi în 23 şi repetată în 28 când ei au de-a face cu o atitudine şi decizie ciudată a partenerului de cuplu – aroganţă sau grandomanie, dar se pare că influenţa vine dinspre prietenii partenerului de cuplu, fiind vorba de suspiciuni şi nemulţumiri. O discuţie clară şi obiectivă în acest sens va lămuri lucrurile şi va aduce echilibrul în relaţie.

Carieră

70%

Pentru scorpionii săptămâna aceasta, se concentreaza pe cele mai importante aspecte sunt acelea dinspre casa carierei şi a sistemului relaţional. Sunt puşi în situaţia de a decide în dimineaţa zilei de 24 în privinţa modului în care-şi vor folosi capitalul de imagine în raport cu situaţia socio-profesională în care sunt implicaţi, relaţia cu şefii fiind acum ceva mai amiabilă, dar atenţie la detaliile care pot deranja schimbul de idei şi capacitatea creativă.

Bani

80%

Scorpionii sunt de părere că gândurile lor le atrag atât succesul cât şi eşecul şi nu vor să fie ei cei responsabili pentru modul în care se desfăşoară lucrurile, aşa că încearcă să privească mereu partea plină a paharului. Au o încăpăţânare specifică atunci când îşi pun ceva în cap, aşa că e posibil să reuşească şi de această dată. Nu trebuie să-şi facă idealuri, doar să se gândească la ce vor în plan concret şi vor obţine.