Scorpion

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

40%

Scorpionii sunt destul de posomorâţi în prima parte a săptămânii şi nu reuşesc să-şi găsească prea uşor echilibrul interior. Ce li se pare cel mai supărător însă este faptul că nimeni nu pare să empatizeze cu ei sau să le dea dreptate şi să le spună :”Da, înţeleg de ce te simţi aşa.” Trebuie să se descurce singuri cu ceea ce simt.

Dragoste

45%

Scorpionii vor prezenta proasta dispoziţie pe care o au între 22 şi 25 aprilie, s-ar putea să se răsfrângă în mod negativ asupra vieţii de cuplu şi mai ales asupra partenerului care consideră că nu are nici o vină acum. Aceasta va fi şi marea problemă în această săptămână – faptul că Scorpionii vor avea tendinţa de a-şi încărca prea mult partenerul cu problemele şi grijile lor.

Carieră

40%

Nativi din zodia scorpion este posibil ca săptămâna viitoare să îi prindă pe picior greşit în numeroase situaţii. Cu toate că sunt adesea perfecţionişti şi încearcă să iasă basma curată din orice situaţie, de data aceasta nu au aşa de mult noroc. Planul finaciar şi viaţa de carieră sunt sectoarele vizate acum. La locul de muncă se pare că există anumite divergenţe şi diferenţe de viziune asupra proiectelor la care lucrează şi nu reuşesc să se pună de-acord prea uşor cu colegii.

Bani

45%

De asemenea, finanţele lor vor fi puse în pericol de această mentalitate rigidă pe care au adoptat-o acum şi este posibil să aibă de pierdut dacă nu se adaptează situaţiei. Atenţie între 22 şi 25 aprilie, atunci când apar anumite cheltuieli care le dau puţin bugetul peste cap.