Astrograma Personalizata

Calcul Astrograma Natala

Interpretare Astrograma

Astrograme online

Astrograma, harta natala personala, este o modalitate vizuala de trasa pozitiile elementelor Sistemului Solar la un anumit moment in timp si intr-o locatie particulara. De exemplu, diagrama nasterii tale, numita astrograma natala sau harta natala, arată locaţiile exacte ale Soarelui, Lunii si ale celorlalte planete in momentul exact al nasterii tale, în raport cu oraşul in care te-ai nascut.

In afara de pozitiile planetelor, o astrograma identifica si pozitiile zodiilor pe cer. De exemplu, dacă stii despre tine ca esti nascut in zodia Varsator, acest lucru înseamnă ca Soarele se afla pozitionat în constelaţia Vărsătorului, la momentul naşterii tale.

Astrogramele conţin, de asemenea, Case astrologice, un fel de “scena” a vietii tale. Casele reprezinta domeniile-cheie ale personalitatii tale: personalitatea ta, posesiunile tale, modul in care comunici, familia, iubirea, sanatatea, relatiile, cariera, spiritualitatea, şi de prietenii tai (pentru a numi doar câteva).
Combinaţia tuturor acestor factori creează o imagine unică a personalitatii tale.
Soarele, Luna şi Ascendentul reprezintă fundamentul personalității tale. Soarele (zodia în care te-ai născut) reprezenta personalitatea ta de bază, Luna arată natura ta emoțională, iar Ascendentul, care este zodia care se afla la orizont în momentul nașterii tale, defineşte aspectul tău exterior, cum pari că ești și modul în care interacţionezi cu lumea.