Taur

17 – 23 mai 2021

Sănătate

50 %

Nativi din zodia Taur au nevoie de echilibru mai mult decât orice în viaţa lor în momentul de faţă, iar asta se resimte cel mai puternic la nivelul organismului. Ar fi indicat să încerce să ţină cont de orarul de masă şi cel de somn pentru ca măcar la nivel fizic să perceapă un oareşcare echilibru energetic.

Dragoste

60%

Taurii atâta timp cât sunt pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul, reuşesc să elimine din calea lor orice obstacol. Este posibil să intervină anumite discuţii legate de bunurile pe care le au în comun şi chiar dacă nu ajung la un consens în prima parte a săptămânii, este posibil ca până la finalul ei, totul să se rezolve de la sine. Deci nu este cazul să forţeze nota dacă simt că lucrurile nu merg în direcţia dorită de ei.

Carieră

75%

Taurii nici viitorul nu este exclus din această schemă deoarece săptămâna viitoare le aduce şi şanse noi de a evolua în carieră şi de a se afirma într-o poziţie nouă pentru ei. Din fericire se adaptează în mod pozitiv la schimbări în momentul de faţă şi indiferent de obstacolele care intervin, Taurii nu-şi uită scopurile pe care le au legate de bunăstarea lor şi de statutul financiar la care vor să ajungă. Nu este exclus ca unii nativi, în special cei născuţi în a doua decadă, să resimtă puternic nevoia de a deveni independenţi financiar şi să încerce să dea dovadă de mai multă ambiţie în cariera lor. Oricum ar fi, astrele sunt de partea lor!

Bani

60%

Pentru Taurii se pare că în sectorul financiar au parte de nişte schimbări săptămâna viitoare. Vor fi puşi în conjunctura de a-şi manevra banii diferit faţă de până acum. Ori apar cheltuieli noi, ori simt ei nevoia de a implementa un sistem nou de gestionare a banilor. Cert este că Luna plină de marti îi ajută să vadă într-o lumină nouă acest domeniu şi să aibă anumite revelaţii cu privire la starea materială din prezent.