Taur

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

70 %

Pentru nativi din zodia Taur nu este cazul să-şi facă griji din acest punct de vedere. Cu energia debordantă de care dispun săptămâna aceasta cu siguranţă vor putea trece peste orice îi deranjează pe acest plan.

Dragoste

80%

Taurii sunt încântaţi de modul în care se comportă partenerul acum, dar şi de vibraţia nouă pe care o aduce acesta în relaţie. Găsesc noi moduri de petrecere a timpului împreună, sau cel puţin pun la cale nişte aventuri pentru perioada următoare.

Carieră

85%

Nativii din zodia Taur sunt favorizate relaţiile de afaceri, comunicarea cu partenerii şi lucrul în echipă. Se pare că influenţa Lunii Pline de vineri care se formează în casa socializării la Tauri, îi ajută acum să profite de acele situaţii care le vor aduce beneficii în carieră, dar şi în plan financiar. În acest sens trebuie să fie cu ochii în patru între 20 şi 22 aprilie, un interval în care câştigurile şi bonusurile pentru eforturile depuse în ultima vreme se pot concretiza într-un mod foarte profitabil pentru nativi. Aşadar, sunt pe val, au şanse de câştig şi trebuie să se aştepte la ce-i mai bun de la această săptămână.

Bani

70%

Pentru Tauri latura financiara este ceea mai importanta in aceasta saptamana, vor reuşi să ajungă la un echilibru şi să nu considere că eforturile lor nu au fost in zadar. Acest aspect se va mentine si in saptamana urmatoare.