Capricorn

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

40 %

Nativi din zodia capricorn nu sunt tocmai în toane bune în prima parte a săptămânii şi riscă să se ia la harţă cu oricine se uită mai urât în direcţia lor sau îi contrazice ceva mai intens. Ar fi bine să evite cercurile aglomerate şi mai ales situaţiile din care ar putea ieşi şifonaţi.

Dragoste

40%

Pentru capricornii există riscul să dea naştere unor discuţii în contradictoriu şi să pună un preţ prea mare pe orgoliul lor în această săptămână. Sunt conştienţi că nu acestea sunt intenţiile lor, însă nu găsesc  puterea necesară de a fi diplomaţi şi înţelegători cu partenerul.

Carieră

50%

Au de-a face cu persoane care nu le înţeleg întotdeauna intenţiile şi reuşesc să aibă discuţii în contradictoriu tocmai cu cei cu care trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă în această săptămână. Influenţele lui Marte retrograd în Săgetător i-ar putea chiar face să fie destul de impulsivi şi să reacţioneze precipitat în anumite conjuncturi. Mai mult decât atât, adesea se vor simţi provocaţi şi vor avea tendinţa de a fi tot timpul ostili sau cel puţin în gardă în faţa anumitor persoane.

Bani

40%

Acest lucru se reflectă şi în sectorul financiar acolo unde nu vor fi pe fază să-şi ceară drepturile atunci când li se va da ocazia şi să se estimeze conform abilităţilor lor.