Vărsător

17 – 23 mai 2021

Sănătate

55 %

Nativi din zodia varsator dat fiind că vor avea multe activităţi de dus la capăt săptămâna viitoare, au mari şanse să-şi consume energia încă din primele zile ale săptămânii, aşa că mare atenţie, dacă nu vor să ajungă epuizaţi la finalul săptămânii ar fi bine să-şi mai păstreze câteva rezerve.

Dragoste

55%

Varsatorii în viaţa amoroasă au şansa de a cunoaşte persoane noi şi printre acestea şi pe cineva special cu care simt că pot lega o idilă. Pentru aceia care se află într-o relaţie deja, este posibil ca această săptămână să îi pună în dificultate şi să îi oblige să ia o decizie dificilă, însă nu au de ales – oferă inimii ceea ce cere.

Carieră

75%

Principala lor calitate pe care au ocazia să şi-o pună în valoare săptămâna viitoare este deschiderea şi curiozitatea faţă de tot ce este nou. Sunt încredinţaţi că dacă spun da provocărilor şi sunt dispuşi să experimenteze atât în plan personal cât şi profesional, vor avea numai de câştigat. Luna Plină care se formează în casa carierei la ei le oferă şansa de a călători şi de a face schimb de experienţă cu aceia care lucrează în acelaşi domeniu ca şi ei. Îmbină utilul cu plăcutul şi se străduiesc să adune cât mai multe informaţii din locurile în care merg şi de la oamenii cu care se întâlnesc.

Bani

60%

Varsatorii in saptama urmatoare nu stau tocmai roz cu banii – motiv pentru care o rudă apropiată va dori să îi împrumute cu nişte bani, dar ei nici nu vor dori să audă de aşa ceva. Preferă să se descurce singuri.