Vărsător

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

65 %

Nativi din zodia varsator sunt în toane bune în primele zile ale săptămânii însă agitaţia şi certurile la care se dedau în această săptămână va crea o stare negativă în universul lor lăuntric de care cu greu vor scăpa până duminică.

Dragoste

25%

Varsatorii au şansa de a ajunge la cuţite foarte uşor cu partenerul dacă nu ţin cont de faptul că şi aceştia au dorinţe proprii şi un suflet ca şi ei. Sunt destul de egoişti între 22 şi 25 aprilie şi abia după ce le va atrage partenerul atenţia cu privire la acest fapt, vor realiza cât de mult rău fac relaţiei dar şi lor înşişi.

Carieră

45%

Vărsătorii ar fi bine să fie cât se poate de precauţi săptămâna viitoare şi mai ales în discuţiile cu cei din mediul familial deoarece se pot naşte tot felul de discuţii în contradictoriu pe teme cât mai diverse. Sunt destul de tensionaţi între 23 şi 25 aprilie şi au tendinţa de interpreta greşit ceea ce spun ceilalţi cu precădere dacă este vorba despre sectorul financiar. Banii par a fi în centrul atenţiei pentru ei săptămâna viitoare şi sunt încredinţaţi că ei sunt singurii care au dreptate, tocmai de aceea riscă să se ia la harţă cu cei apropiaţi săptămâna asta.

Bani

60%

Varsatorii in saptama este posibil ca cineva să încerce să profite de naivitatea lor , însă Vărsătorii, raţionali şi buni cititori ai sufletului omenesc îşi vor da seama de îndată de cine trebuie să se ferească!