Pesti

19 – 25 aprilie 2021

Sănătate

60 %

Pestii profită de orice moment liber pentru a se relaxa şi pentru a face ceea ce le place. Nu au de ce să-şi facă griji în privinţa acestui sector şi sunt conştienţi că starea lor de bine se datorează echilibrului pe care se străduiesc acum să-l păstreze pe toate planurile.

Dragoste

70%

Nativi din zodia pesti depăşesc cu uşurinţă problemele sau discuţiile în contradictoriu care intervin acum în viaţa lor şi încearcă să nu se lase pradă negativităţii şi presiunii care pluteşte în atmosfera de cuplu. Sunt încredinţaţi că dacă-şi păstrează o atitudine pozitivă şi vor avea mereu o vorbă bună pentru partener, totul se poate sfârşi cu bine pentru amândoi.

Carieră

55%

Se pare că influenţele negative ale lui Marte retrograd în Săgetător îi ocoleşte în această săptămână şi nu îi afectează aşa de tare precum pe celelalte zodii în domeniul profesional şi cel financiar. Ce contează pentru Peşti cel mai mult în această săptămână este modul în care comunică în echipă, dar mai ales eficienţa comunicării căci au scopuri bine definite. Vor ca totul să iasă perfect în proiectul la care lucrează în prezent şi pun un accent foarte mare pe munca în echipă.

Bani

70%

Pesti in aceasta saptamana vor castiga mai multi bani, vor fi tentati sa faca si achizitii extravagante.  Acest aspect se mentine si in saptamana urmatoare.