Pesti

17 – 21 mai 2021

Sănătate

90 %

Pestii se simt destul de bine săptămâna viitoare şi încearcă să facă ceva mai mult sport. Recunosc şi ei că lenea multă strică şi nu le aduce nici un beneficiu din punct de vedere fizic.

Dragoste

80%

Pentru nativii din zodia pesti au foarte multe activităţi planificate pentru acest weekend şi chiar dacă nu dispun de foarte mult timp se străduiesc să împace şi prietenii şi viaţa amoroasă. Vor să petreacă timpul liber alături de cei dragi şi indiferent de cât de solicitant ar fi, ei vor găsi o cale să se simtă bine alături de oricine.

Carieră

65%

Sunt nevoiţi să găsească metode noi de lucru şi mai ales să vadă cum pot ajunge la un consens cu colegii de muncă. Din fericire, comunicarea este punctul lor forte săptămâna aceasta şi chiar dacă nu dispun de foarte multă energie la locul de muncă au foarte multe şanse de a răzbi. Se află în postura în care ei sunt aceia care dictează ceea ce se întâmplă însă doar până la un punct, deoarece între 19 şi 22 mai intervin situaţii care depăşesc aria lor de expertiză şi este posibil să lase pe alţii să preia frâiele.

Bani

80%

Pesti in aceasta saptamana vor castiga mai multi bani, de asemenea, dacă există persoane care vor să le vină în ajutor şi să discute cu ei despre ceea ce îi supără este bine să fie deschişi şi să accepte sfaturile lor deoarece le vor numai binele, chiar dacă lor le vine greu să vadă asta în prezent.