Horoscop

 

Scorpion

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

35 %

Nativi din zodia scorpion manifesta un mare interes pe latura sănătăţii, in privinta unor simptome, îşi fac teste si analize, vor avea de trecut nişte teste şi de luat nişte decizii importante cu privire la sănătatea lor. Important este să-şi menţină raţiunea intactă şi să nu se piardă cu firea în faţa probelor mai dificile.

Dragoste

55%

Scorpionii ar face bine să nu mai interpreteze vorbele partenerului şi să întoarcă informaţia pe toate feţele. Le sunt comunicate intenţii clare, sentimente cât se poate de transparente, dar ei tot simt nevoia să perceapă altă faţetă a lor sau să le privească din alt unghi. Este posibil ca asta să dăuneze în momentul de faţă relaţiei lor şi să pericliteze tot ceea ce au încercat să construiască până acum.

Carieră

70%

Pentru scorpioni s-a terminat perioada dificilă sau mai bine perioada în care au testat, au văzut ce merge şi ce nu merge şi acum încearcă să pună o strategie nouă în practică. Luna plină de luni, 23 februarie ar putea veni cu un suflu nou pentru cei din zodia scorpioni şi este posibil să îi ajute foarte mult în proiectele de grup şi în ceea ce priveşte comunicarea în echipă

Bani

80%

Pentru nativi din zodia scorpion, săptămâna 20-26 februarie au ocazia să o recâştige şi să dovedească faptul că timpul nu a trecut degeaba peste ei.  Mai ales pentru nativi care au afaceri proprii sau care munciți pe proiecte pentru care ve-ti fi recompensati.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png