Horoscop

 

Gemeni

20 – 26 februarie 2021

Sănătate

44 %

Nativi din zodia Gemeni, au o dispoziţie către tot ce e misterios şi ascuns în săptămâna următoare. Isi vor da seama de situati in care minte sau ascunde ceva, ei vor fi cei care vor auzi primii sau îi vor desconspira pe aceştia. Tranzitul lui Venus în Vărsător le confera o stare sau o energie pozitiva. Nu sunt anuntate mari probleme în sanatatea lor, singurul lucru care îi deranjează este faptul că nu reuşesc să se sincronizeze cu un orar de somn odihnitor.

Dragoste

65%

Soarele, Mercur şi Venus, trecând prin imprevizibila zodie a Vărsătorului, vor aglomera luna această casă a noua. Aici e vorba de prieteni şi de persoane dragi aflate departe, aşa că, în cazul în care vă e dor de cineva, este imposibil să rezistaţi tentaţiei de a lăsa totul baltă şi de a-i face o vizită. Dacă se poate, fiţi spontani.

Carieră

35%

Cariera te solicită destul de mult la început de an, iar rezultatele apar imediat, ceea ce te determina să insisti și să depui efort ca să te afirmi. Așadar, Berbecii au parte de un context astral favorabil în plan profesional și în afaceri.

Bani

50%

Venus guvernează banii şi se va afla la începutul lunii în casă a opta, a resurselor comune şi a aranjamentelor financiare. Dacă aveţi nevoie de un împrumut, depuneţi cererea înainte de 23 februarie. Aceia dintre nativi care au o afacere proprie, au șanse să fie ajutați cu bani de către parteneri dacă intră în colaps.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png