Horoscop

 

Horoscop Urania Pesti

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Pesti 20-26 Februarie 2021

Doar daca fac parte dintre cei care lucreaza noaptea si activeaza intr-un domeniu al creatiei artistice, Pestii pot beneficia de tranzitul din timpul noptii de 20 februarie. Daca vor dormi, se vor odihni ce-i drept, dar vor pierde acea scanteie valoroasa care, uneori, este fundamentala in elaborarea unui proiect bazate pe talent, inspiratie, creativitate.
In rest, din zorii zilei 20 februarie si pana pe 22 februarie la pranz, ei vor fi incercati de dorinta de a se afirma; altii chiar vor reusi asta, intr-un context legat de munca, activitate curenta, loc de manifestare a personalitatii si a pregatirii lor profesionale, unde vor reusi sa impresioneze, sa convinga sau, de la caz la caz, sa entuziasmeze.
Pentru unii, sansa consta in valorificarea unor informatii acumulate in timp (eruditie), a unor proiecte atent elaborate dar nepuse in practica pana in prezent, care se pot dovedi valoroase, utile, interesante si, culmea ironiei!, de „viitor”. Discrete probleme cardio-vasculare, articulare, de mobilitate si fiziologie a picioarelor.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, unii Pesti s-ar putea afla in postura de parteneri intr-un grup de consultari, ar putea negocia un statut, un salariu, un contract. Vorbim despre un sector zodiacal marcat profund de Luna Plina in Fecioara, faza care se realizeaza prin opozitia Soare in Pesti/Luna in Fecioara, asadar este vorba de un moment de culminatie astrologica, intr-un sector de viata ce presupune orice tip de parteneriat.
Astfel, unii se pot casatori sau pot lua aceasta decizie, dupa cum, cei maturi, pot hotari sa se desparta de partenerul de viata sau de afaceri, aici, jucand un rol important si rezonanta acestui tranzit cu harta nasterii lor.
Pe 25 si 26 februarie, Pesti vor trage aer in piept, isi vor face curaj si vor aborda o problema de natura materiala sau baneasca care-i tracaseaza de ceva vreme. Nu cred insa ca o vor rezolva imediat: cred ca doar se vor lamuri despre ce e vorba.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png