Horoscop

 

Horoscop Urania Berbec

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Berbec 20-26 Februarie 2021

Nativii aparţinând acestei zodii au pentru câteva săptămâni sprijinul planetei Marte, aflată în tranzitul prin semnul lor, deci în domiciliu. Această poziţie le conferă forţă fizică, energie, curaj, determinare şi putere de decizie rapidă.
Uneori însă, prin exces, îi poate transforma în nişte persoane agitate, nervoase (sau enervante), insistente, obositoare, care nu-şi găsesc locul, se reped la orice şi din ortice motiv, imprudente şi superficiale.
La acest exces de zel contribuie şi prezenţa planetei Venus, tot în Berbec, care sporeşte o serie de aspecte de viaţă personală, dându-le nativilor un aer inflamat, o nerăbdare şi o nelinişte care îi împiedică să fie tot timpul obiectivi şi lucizi. La acest exces de zel contribuie şi prezenţa planetei Venus, tot în Berbec, care sporeşte o serie de aspecte de viaţă personală, dându-le nativilor un aer inflamat, o nerăbdare şi o nelinişte care îi împiedică să fie tot timpul obiectivi şi lucizi.

De aceea, ar fi mai profitabil ca atenţia Berbecilor în activitatea de fiecare zi să se îndrepte spre măsură, autocontrol pentru a se feri de reacţiile subiective şi trăirile pătimaşe care îi pot împinge spre decizii şi gesturi pe care le vor regreta în viitorul apropiat. Între 21 şi 22 februarie, această zestre astrală este sporită prin tranzitul Lunii, tot prin zodia Berbec, ceea ce le poate da unora senzaţia că sunt luaţi de valul uriaş al unor evenimente pe care nu le mai pot controla. Nu trebuie să intre în panică.
Valul nu e chiar atât de mare; amplificate sunt doar percepţiile şi trăirile lor. O frumoasă combinaţie astrală care lucrează în Peşti le poate permite unora să ajungă la o frumoasă deschidere spre universul ideilor superioare ce le va permite mai târziu să ia decizii inspirate. Între 24 şi 26 februarie, dimineaţa se pot confrunta cu situaţii care-i pun pe drumuri, comunicarea ar putea fi intensă, dar neconcludentă şi contradictorie.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png