Horoscop

 

Horoscop Urania Scorpion

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Februarie 2021

Casa muncii îi solicită din plin pe aceşti nativi. Teoretic, ar trebui să aibă energie, să se poată mobiliza pentru a rezolva o cantitate mare de activităţi profesionale. Relaţiile de la locul de muncă iau foc.
Toată lumea parcă are ceva împotriva unui Scorpion, toţi emit pretenţii, fac observaţii, formulează nemulţumiri (sau reclamaţii). Discuţiile aprinse sunt fireşti pe fondul unui asemenea context astral. Zilele cele mai proaste, în ansamblul unei săptămâni, obositoare şi solicitate, 21 şi 22 februarie. Pe 23/24 februarie se acumulează alt tip de tensiuni, de data asta unele mocnite care au altă motivaţie, dar şi altă forţă.

Poate fi vorba de relaţiile cu soţul/soţia, partenerii şi duşmanii, dar nota dominantă o dau sentimentele de nemulţumire, ranchiunele; unele răbufnesc. Dacă într-o anume logică în acest joc intră în discuţie o persoană sau interesele de familie, situaţia se complică şi nu se epuizează; dimpotrivă, ea continuă să se alimenteze, încet şi sigur, cu argumente de-o parte şi de alta a termenilor în discuţie.
Primul debuşeu s-ar putea produce chiar în cercul restrâns şi discret al familiei, unde nativii se exprimă fără menajamente. Deşi în forfota evenimentelor cotidiene ceea ce s-ar putea petrece între 25 şi 26 februarie ar putea trece neobservat, fiind catalogat drept neimportant, totuşi, s‑ar putea ca acel eveniment sau moment special să nu fie decât un preaviz pentru ce va urma pe direcţia bani, bunuri, patrimoniu, serviciu. Un avertisment serios cu privire la funcţionarea sistemului nervos, a funcţiilor cerebrale şi a fiziologiei organelor de simţ (văz, auz, gust) localizate în zona capului. Risc de traumatisme.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png