Vărsător

23 – 29 august 2021

Sănătate

65 %

Nativi din zodia varsator sunt datori faţă de ei înşişi să aibă grijă de sănătatea lor şi să nu-şi auto-saboteze starea de bine. Să fie atenţi la cât de bine se odihnesc – asta le-ar putea influenţa randamentul la locul de muncă.

Dragoste

85%

Pentru varsatorii  se anunta zile bune în cuplu 23-24 august când partenerul îşi schimbă pozitiv atitudinea afectiv – emoţională datorită sfaturilor unor prieteni, şi ziua de 28 când nativii au parte de mai multă atenţie de cât de obicei în relaţie.

Carieră

75%

Pentru Varsatorii anturajul amical poate fi atras şi poate fi de folos nativilor tot în 24 printr-o modalitate ce are la bază tehnica modernă – emailuri, propuneri, înştiinţări şi alte forme similare trimise către parteneri cu care Vărsătorii pot forma în perioada imediat următoare tot felul de alianţe pentru îndeplinirea ţelurilor pe care şi le-au stabilit. În intervalul 25-26 sunt în măsură să-şi acopere unele cheltuieli şi datorii, mult mai eficient decât în alte dăţi, datorită unor situaţii ce pot surveni în mod bizar şi care, cu un pic de efort şi inspiraţie, le pot aduce ceva bani în plus

Bani

60%

Varsatorii in saptama urmatoare nu stau tocmai roz cu banii – motiv pentru care o rudă apropiată va dori să îi împrumute cu nişte bani, dar ei nici nu vor dori să audă de aşa ceva. Preferă să se descurce singuri.