Horoscop

 

Vărsător

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

45 %

Nativi din zodia varsator se vor confrunta cu ceva simptome supărătoare legate de sistemul osos şi cel cardiac, însă dacă se vor hotara să schimbe medicul este posibil să se aleagă cu un nou tratament, mult mai bun.

Dragoste

30%

Cei din zodia vărsător vor fii atentionati de partener că nu le mai acordă aceeaşi atenţie şi chiar este posibil să îi bănuiască pe Vărsători de infidelitate. Nativii din zodia vărsător îi asigură pe parteneri că sunt nişte bănuieli total nefondate şi că odată ce vor ieşi din această pasă gri le vor demonstra că totul a fost doar în imaginatia lor.

Carieră

55%

Varsatori  in aceasta saptamana nu prea au chef de socializare şi chiar li se atrage atentia la locul de muncă faptul că devin mult prea inchisi, ei se vor mobiliza foarte bine pe atributiile date şi îşi duc sarcinile la bun sfarsit până la finalul săptămânii viitoare. In zilele de 21 şi 24 februarie se anunta legături noi cu cei de la locul de muncă, în special cu acele persoane cu care nu vorbeau până acum..

Bani

70%

In saptamana ce vine unii varsatori se vor implica in gesturi caritabile, infiinteaza fundatii, cluburi sau asociatii prin care sa sprijine categoriile sociale vulnerabile si sarace. Vor gasi repede cai inedite de a face bani. Cumpara gadget-uri, tehnologie moderna, cursuri si tot ce ii ajuta sa obtina cunostinte noi.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png