Taur

23 – 29 august 2021

Sănătate

60 %

Pentru Taurii dat fiind că sunt ceva mai sensibili pe plan emoţional nu e exclus să experimenteze anumite simptome supărătoare în zona digestivă. Stomacul este la ei organul are percepe cel mai acut sentimentele şi emoţiile pe care le trăiesc Taurii în general.

Dragoste

50%

Pentru taurii relaţia de cuplu poate fi marcată în săptămâna aceasta de o decizie în ziua de 28 august când nativii se confruntă cu o discuţie cu partenerul, şi problema abordată s-ar putea să-i marcheze pe Berbeci suficient de mult încât să-şi revizuiască modul de relaţionare în cuplu. În 28 survin probleme în relaţia cu copiii şi cu elemente ce ţin de educaţia lor.

Carieră

75%

Taurii flerul şi intuiţia îi ajută să se apropie de aceia cu care pot face un anumit schimb de cunoştinţe, experienţe şi informaţii valoroase. Mai mult decât atât, relaţiile inter-colegiale se pot îmbunătăţi considerabil, ţinând cont că aspectul Soarelui care se află acum în zodia Rac aduce nişte influenţe pozitive în casa comunicării şi a socializării la ei. Ţin cont de ceea ce le spune vocea interioară mai mult decât raţiunea în momentul de faţă şi în acest fel vor ştii să diferenţieze persoanele care au bune intenţii de cele care doar se prefac că le sunt prieteni sau colegi buni.

Bani

80%

Pentru Taurii din punct de vedere financiar se pare sunt cât se poate de activi şi se străduiesc să facă lucrurile să se mişte în favoarea lor. Au o capacitate de a sesiza oportunităţile care le vor aduce câştiguri substanţiale şi pe viitor, nu numai în prezent.