Horoscop

 

Taur

20 – 26 februarie 2021

Sănătate

70 %

Nativi din zodia Taur se simt echilibraţi din punct de vedere fizic şi mental şi ar putea profita de această perioadă pentru a reflecta la acele schimbări pe care vor să le aducă acum în viaţa lor. Indiferent că este vorba despre nişte schimbări minore sau majore, Taurii preferă să aibă mai întâi o perioadă de acomodare.

Dragoste

85%

Tauri in relatia de cuplu există aceeaşi armonie, în principal din cauza fenomenului de Luna plină, planeta lor protectoare în materie de iubire. Sunt înclinaţi să petreacă ceva mai mult timp alături de partener şi vor pe această cale să-şi consolideze relaţia din prezent.

Carieră

70%

Nativii din zodia Taur in săptămâna 20-26 februarie va fi una destul de echilibrată. Influenţele lunatice le conferă tendinţa de a se relaxa mai mult dar şi de a îmbina utilul cu plăcutul. Vor încerca să dea tot ce pot la locul de muncă fără a se stresa prea mult, însă au în vedere şi faptul că primesc noi responsabilităţi şi vor fi motivaţi să le facă faţă cu brio.

Bani

80%

Tauri pe plan financiar in aceasta saptamana vor avea o perioada pozitiva, în special datorită vigilenţei de care dau dovadă Taurii acum, astfel încât dacă vor exista anumite concursuri sau alte tipuri de competiţii ei vor fi primii care vor dori să se implice.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png