Horoscop

 

Săgetător

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

45 %

Nativi din zodia sagetator in perioada 21 şi 23 februarie s-ar putea trezi cu o slăbiciune fizică datorită stresului din planul mental. Disconfortul pe care sectorul economic il confera asupra lor s-ar putea să fie de natură negativă, însă odată ce izbavesc să treacă de acest obstacol îşi vor reveni complet.

Dragoste

90%

Este posibil ca sagetatori pe plan amoros, sa îşi suprinda partenerul cu idei noi de petrecere a timpului şi le prezinta acestora că ştiu să se mai şi distreze, nu doar să lucreze zi şi noapte. Sunt zile în care nativi din zodia săgetător simt că are multă dragoste de daruit, iar partenerul îl recompenseaza cu aceeaşi monedă.

Carieră

35%

Cei din zodia sagetator vor umbla în stânga şi în dreapta după tot felul de povete care să îi ajute în achiziţiile pe care le au de realizat. Este o perioadă în care pun accentul foarte mult pe latura economică, vor încearca să se dezvolte pe acest plan şi mai ales, cred ei, este nevoie să ştii la cine să apelezi. Vor dori să grăbească lucrurile, să se realizeze totul în timpul lor şi mai mult decât atât, cer de la ceilalţi să se rotească în jurul lor şi să ii asculte.

Bani

70%

Tranzitul lui Mercur în zodia Vărsătorului le aduce inspiratie, intuiţie pe plan financiar, care îi ajută să facă rost de bani mai repede decât se credeau. Se poate să apeleze la anumite împrumuturi bancare pentru a crea o investiţie pe care o plănuiesc de mult, deşi ar prefera să se imprumute de la prieteni, deoarece nu prea doresc  sa apeleze la sistemul bancar.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png