Horoscop

 

Rac

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

70 %

Nativi din zodia rac au cheia în bunul mers al activităţilor, pe care Racii le întreprind săptămâna viitoare este comunicarea pe toate planurile. În mediul profesional contează foarte mult imaginea pe care aceştia o arată acum. Este crucială pentru modul în care vor fi percepuţi de colegi. Racii nu sunt nişte superficiali, între 21 şi 23 februarie vor apela la câteva trucuri manipulative pentru a se face admiraţi.

Dragoste

30%

In saptamana 20-26 frebruarie racii in relatia de cuplu se simt nesiguri, dacă nu au avut curajul să finalizeze o relație care nu merge, acum s-ar putea să prinzi aripi. Totodată, finanțele comune și o infidelitate a unuia dintre parteneri pot conduce la ruperea unei relati.

Carieră

75%

Cheia în bunul mers al activităţilor pe care Racii le întreprind săptămâna viitoare este comunicarea pe toate planurile. Intre 20 februarie seara si 22 februarie, pentru unii nativi, se pun premizele limpezirii lucrurilor la locul de munca Raci in mediul profesional mizează foarte mult imaginea pe care aceştia o arată acum.

Bani

40%

Nativii din zodia rac pe partea financiară ar putea avea de suferit între 23 şi 25 februarie, în principal datorită faptului că nu îşi pot exprima clar intenţiile faţă de partenerii lor de afaceri sau faţă de şefi.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png