Rac

23 – 29 august 2021

Sănătate

50 %

Pentru racii nu e indicat să se suprasolicite la locul de muncă şi nici să se implice în activităţi care le oferă o stare negativă. E posibil să aibă parte de nişte migrene supărătoare în dimineaţile zilelor de 23 şi 24 august dacă nu se odihnesc suficient.

Dragoste

75%

Racii aspectele astrale le aduc şi posibilităţi în relaţia de cuplu în 26-27, cu desfăşurare în anturajul amical, deşi pot exista şi unele mici divergenţe cauzate de discuţii legate de bani în 28 ce stârnesc dispute afective sau de atitudine. Iar în 29 seara survin neînţelegeri în anturaj datorită unui detaliu de ultim moment care deranjează un acord stabilit anterior.

Carieră

85%

Racii trebuie să decidă acum pentru altcineva din punct de vedere al unei situaţii dificile şi asta îi cam sperie, deoarece nu sunt obşinuiţi cu asemenea stări de lucruri. Cu toate acestea decid şi acţionează în cunoştinţă de cauză, iar în 28 sunt foarte preocupaţi atât de latura partenerială a activităţilor,cât şi de cea de cuplu, dar şi de starea de sănătate a rudei menţionate. Cât priveşte relaţiile de anturaj şi planul comunicării Racii se mobilizează într-un efort metodic şi obiectiv în ziua de 25 pt a putea menţine activitatea la cotele pe care ei le doresc, în paralel cu responsabilităţile asumate. Unii în 24 lucrează pe capitalul de imagine şi decizional pentru a atrage beneficiile urmărite, alţii se ocupă de acţiuni de caritate, alţii de operaţiuni comerciale şi de studii de specializare, alţii investesc în operaţiuni ce ţin de tehnologia modernă.

Bani

80%

Pentru nativii din zodia rac este un moment bun pentru a realiza o investitie planificata de ceva timp. Stelele sunt pozitionate favorabil si daca nu sunt pregatiti, pot face unele venituri si din alte surse de castig. Aceasta aspect se mentine si in spatamana urmatoare.