Horoscop

 

Pesti

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

75 %

Pesti in aceasta saptamana nu se vor confruntra cu probleme de sanatate, însă ar fi recomandat sa isi acorde puţin mai mult timp pentru ei, ceteva zile de relaxare în care să nu se mai gândească la îndatoririle profesionale.

Dragoste

60%

Cei din zodia pesti in relatia de cuplu pot experimenta valenţe noi, îndeosebi datorită modului în care peştii aleg acum să comunice şi să îşi arate sentimentele faţă de partener. Cauta noi moduri prin care pot intretine flacăra vie a pasiunii şi chiar izbutesc să-şi atragă partenerul în acest joc al sentimentelor.

Carieră

75%

Nativi din zodia pesti incearcă să ţină pasul cu timpurile în care convietuiesc, însă se poate ca între 23 şi 25 februarie să aibă o mare inspiraţie: să-şi dea seama că modernitatea care o practică societatea în ziua de azi nu este chiar pe gustul lor şi că trebuie să-şi caute locul în altă parte.

Bani

50%

Pesti  pe planul financiar ar putea fi uşor afectati de această stare de amorteala în care se află din punct de vedere intelectual, însă abia spre sfarsitul săptămânii şi-ar putea reveni, atunci când vor primi o infuzie financiara din exterior.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png