Pesti

23 – 29 august 2021

Sănătate

50 %

Pentru pestii sănătatea nu este punctul lor forte în aceste zile, dar încearcă să-şi păstreze o atitudine pozitivă. Cu un zâmbet sincer pe buze şi cu un gând frumos în minte, nimic nu are cum să meargă greşit.

Dragoste

60%

Pestii sunt sociabili şi intră în contact cu numeroase persoane plăcute zilele astea. Au foarte multe ieşiri în oraş şi indiferent că au ei iniţiativă sau primesc invitaţii, cert este că le prinde bine să socializeze şi să se înconjoare de persoane care par să îi aprecieze din mai multe puncte de vedere: fizic, moral, sufleteşte, etc.

Carieră

65%

Pestii săptămâna aceasta va fi parcursă într-un mod destul de activ şi ca urmare în ziua de 24 august relaţiile cu asociaţii, colaboratorii, situaţia alianţelor pe care le-au realizat, dar şi relaţia lor cu şefii şi cu alte persoane ce deţin funcţii importante, toate acestea sunt acum puse sub lupa detaliilor pentru a fi analizate în ideea găsirii celei mai eficiente variante de lucru. Peştii pot să recurgă la schimbarea unor aspecte pe latura capitalului de imagine în ziua de 24, deoarece încă din dimineaţa acestei zile iau o decizie destul de importantă pentru activitatea lor. Iar în 25 vor constata că au fost foarte inspiraţi procedând astfel pentru că primesc suport financiar sau cel puţin organizatoric din partea unor persoane din sistemul lor relaţional, unele dintre acestea putând fi chiar persoane cu mari resurse pecuniare.

Bani

50%

Pesti in aceasta saptamana sunt şanse ca această presiune să repercuteze asupra situaţiei lor financiare şi să iasă de multe ori în pierdere, nu pentru că nu ar ştii să-şi gestioneze resursele ci pentru că nu stau prea bine cu banii în momentul de faţă. Sunt îngrijoraţi de modul în care se desfăşoară lucrurile pe plan financiar, însă nu au prea multe soluţii la îndemână acum şi încearcă să se descurce aşa cum pot.