Leu

23 – 29 august 2021

Sănătate

60 %

Leii trebuie să aibă ceva mai multă grijă de ei săptămâna aceasta. Pe plan fizic dau dovadă de slăbiciune şi le vine greu să se urnească să facă anumite lucruri. Să nu neglijeze odihna  şi alimentaţia echilibrată.

Dragoste

85%

Nativi din zodia Leu simt nevoia să petreacă ceva mai mult timp în compania partenerului şi a persoanelor dragi. Fie că aleg să participe la întâlniri în oraş alături prieteni vechi, fie la reuniuni de familie, Leii se vor simţi în elementul lor în preajma celor pe care îi preţuiesc din toată inima.

Carieră

55%

Pentru Leii pe de altă parte  în data de 23 unii nativi fac drumuri scurte pentru a discuta şi rezolva acte, contracte, documente care ţin de starea copiiilor şi părinţilor, şi pentru care sunt necesare eforturi în plus, acestea găsindu-şi o parte din rezolvări în ziua de 25. Afectiv-relaţional Leii traversează trei zile de foc la propriu, 23-25, când pot avea discuţii destul de ample şi ambigue pe detalii ce ţin de latura financiară şi de relaţia cu copiii, mai ales în dimineaţa de 25 când revine problema unui membru al familiei cu atitudine negativă. Profesional se dedică unor sarcini de anvergură în intervalul 25-27, organizări  şi detalii, şi dacă reuşesc să treacă de aceste 2-3 zile cu fruntea sus, se vor alege mai târziu cu beneficii pecuniare consistente.

Bani

90%

Nativii din zodia leu ii preocupa activitatea şi poziţia socială în această perioadă le sunt favorizate nativilor. Totuşi să ia seama la eventualele blocaje sau perturbări ce vin dinspre sectorul financiar, unde Saturn încă acţionează restrictiv. Intervalul 23-24 le aduce provocări şi confruntări în plan afectiv-relaţional datorită propriei atitudini şi modului în care decid spre sfârşitul intervalului analizat, în privinţa unor chestiuni de familie.