Horoscop

 

Leu

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

45 %

Nativi din zodia Leu sunt atenti la unele simptome pe care le au si au grija sa nu se afle. Trebuie sa aibe mare grijă la ceea ce mânăncă şi ce medicamentele isi autoadministreaza.

Dragoste

45%

Lei in relatia de cuplu trebuie sa faca ceva modificari, se simt uşor vinovaţi de felul în care comunică în relaţia cu partenerul, însă stresul de la locul de muncă şi faptul că simt nevoia să-şi exprime direct ideile refulează în cadrul vieţii amoroase şi este posibil să afecteze armonia în cuplu. In zilele 22 şi 24 februarie la dialogul contradictoriu cu partenerul, este posibil ca acesta să aibă dreptate, oricât de mult le-ar displăcea leilor.

Carieră

65%

Lei au foarte multe idei în legătură cu proiectele la care muncesc, se pare că Leii funcţionează mai bine in aceasta săptămâna dacă sunt împinşi de la spate.Recomandabil să se impulsioneze puţin să fie ceva mai buni, mai ales că de joi tranzitul lui Venus în Vărsător le aduce ocazii nemaipomenite de câştig şi de parteneriate constructive pe termen lung.

Bani

80%

Nativii din zodia leu in aceasta saptamana vor avea luna plină in tranzitul din zodia Fecioarei, care activează sectorul financiar al leilor, banii pe care îi câștigă din muncă, din salariu sau din activități extraprofesionale. Este momentul culegerii roadelor, poate primesc o mărire salarială sau semnează un contract profitabil. Lei mai au sansa in aceasta saptamana ca latura financiară să le mai trezească puţin simţul pragmatic şi să îi pună în mişcare.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png