Horoscop

 

Fecioara

20  – 27 februarie 2021

Sănătate

45 %

Nativi din zodia fecioara in aceasta saptamana vor prezenta stari de anxietate, disconfort, migrene care îi vor împiedica să comunice aşa cum îşi doresc ei, însă cu puţină odihnă si mai multa atentie vor reuşi să treacă cu bine peste această pasă negativă.

Dragoste

55%

Fecioarele in relaţia cu partenerul se simt nesiguri în a-şi manifesta sentimentele aşa cum şi-ar dori. Prind, însă, mai mult curaj după data de 21 februarie, atunci când partenerul manifesta o starea potrivită pentru a petrece câteva seri romantice în doi. Aceste clipe îi vor ajuta să-şi dea seama ce anume îi unesc şi la ce ar trebui să mai lucreze pentru a deveni din ce în ce mai compatibili unul cu altul.

Carieră

55%

Săptămâna viitoare nativii din fecioară vor fi acele persoane pe care se vor baza toţi colegii de la locul de muncă, dar mai ales superiorii lor direcţi. Au chef de muncă, sunt capabili să organizeze totul pentru a se lucra cât mai eficient şi sunt dispuşi să împărtăşească din ideile lor cu toată lumea. Se vor implica chiar în  afacerile celor care le cer sfaturi şi îi vor ajuta să iasă din impas acolo unde este cazul şi să-şi pună activităţile în ordine pentru a scoate profit.

Bani

70%

Se acomodeaza foarte usor sa castige si sa cheltuie in acelasi timp de acasa, decat sa lucreze de dimineata pana seara cu un program fix si intr-un loc fix. Nativi din zodia fecioara vor da dovada de imaginatie cand vine vorba de bani,  adora sa efectueze tranzactii intelectual-comerciale. Sunt asi la afaceri interactive si isi pot face o cariera stralucita in vanzari.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png