Fecioara

23 – 29 august 2021

Sănătate

55 %

Nativi din zodia fecioara nu vor să apeleze la opinia unui specialist fie şi dacă situaţia o cere. Nu se simt confortabil să se plimbe pe la medici, să le fie pus un diagnostic medical şi apoi să urmeze un tratament. Preferă să vadă cum evoluează starea lor de sănătate, dar mai ales vor să-şi întărească organismul şi să treacă peste această etapă dificilă fără să ia medicamente.

Dragoste

60%

Pentru fecioare pot aparea anumite tensiuni şi în zona relaţiilor de cuplu, însă nimic ce nu poate fi nerezolvat. Conflictele se pot datora problemelor financiare sau încăpăţânării unuia dintre membrii cuplui de a-şi susţine mereu punctul de vedere. Fecioarele trebuie de asemenea să fie atente la obsesia pentru anumite detalii, să nu se poticnească de probleme prea minore şi să pună totul în cârca partenerului.

Carieră

80%

Nativi din zodia fecioara pun un accent foarte mare pe relaţiile inter-colegiale de la locul de muncă în această săptămână şi sunt foarte atenţi la comportamentul celor din jurul lor în general, dar mai ales faţă de ei. Încearcă să-şi dea seama care sunt acele persoane pe care se pot încrede şi care nu. Sunt grijulii cu intenţiile şi planurile lor de viitor şi aleg să nu le divulge oricui. Pot oferi senzaţia unei secretomanii exagerate, însă totul se leagă de tendinţa lor de a fi precauţi şi de a-şi lua toate măsurile de prevenţie atunci când fac o acţiune.

Bani

70%

Pentru nativi din zodia fecioara această atitudine îi va ajuta foarte mult pe plan economic deoarece dacă ştiu să-şi joace aşii din mânecă vor avea de câştigat mai mult decât îşi închipuie în momentul de faţă.