Horoscop

 

Capricorn

20 – 26 februarie 2021

Sănătate

35 %

Nativi din zodia capricorn se vor confrunta cu probleme serioase la sistemul imunitar şi cel endocrinc care ar putea fi afectate din cauza  oboselii, în perioada 23 şi 25 februarie, însă dacă se odihnesc şi pe respectarea orelor de somn mai mult până la sfarsitul săptămânii îşi vor reveni.

Dragoste

70%

Cei din zodia capricorn se află într-o perioadă a incercarilor este posibil ca săptămâna viitoare să intalneasca o persoană nouă în orizontul Capricornilor care le-ar putea da peste cap toate ideile pe care le aveau despre relaţii şi dragoste. Vor fi reticenţi la inceput, în felul lor caracteristic, însă odată ce vor realiza că au în cine să se încreadă, vor fi mult mai relaxaţi şi se vor putea bucura de această nouă oportunitate de a iubi.

Carieră

75%

Nativi din zodia capricornului li se anunta o saptama plină de provocări şi încearci să facă fată cu brio la toate. Vor experimenta situaţii noi, totul depinde de ei şi de cât de deschişi vor fi la toate oportunitatile care li se înfăţişează acum.  În perioada 14 şi 16 februarie vor avea parte de laude şi complimente din partea şefilor, este posibil chiar să se aleagă cu o mărire de salariu. La sfarsitul săptămânii ajung la concluzia că au avut nişte zile pline, interesante şi chiar cum isi imaginau.

Bani

80%

In saptamana ce vine capricorni vor avea parte de incasari neasteptate, la unele care poate deja isi luasera gandul de la ele, datorii mai vechi, mosteniri, incasari.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png