Horoscop

 

Balanţă

20  – 26 februarie 2021

Sănătate

35 %

Nativi din zodia balanta s-ar putea ca pe plan cerebral să resimtă sub forma unor migrene pasagere tot stresul care se strange asupra lor din cauza pesimismului pe care îl manifestă. Nu este cazul să recurgă la medicamente, ci doar la o viziune mai optimistă asupra lucrurilor!

Dragoste

55%

Este posibil ca Balanţele să intalnească senzatiile unei noi aventuri în plan emoţional, însă şi aici privesc lucrurile dintr-un unghi pesimist. Nu au curajul să facă primul pas către această nouă persoană, ba mai mult, au senzaţia că ar fi respinşi dacă ar încerca să se apropie de el/ea.

Carieră

35%

Probabil ca vei fi antrenat in vartejul unei activitati trepidante , incarcate de deplasari , contacte si comunicari cu colegii ori colaboratorii. Sarcinile de zi cu zi nu te mai plictisesc si esti gata sa le abordezi cu sarguinta si competenta , indiferent cat de marunte sunt sau cat de anevoioase. Cei din zodia balanta se simt vulnerabili şi chiar dacă vor să ascundă acest lucru, starea lor de spirit va fi totuşi uşor observabilă din afară. Din fericire vor primi sprijin din partea rudelor şi vor avea parte de sfaturi care să îi ajute să treacă peste această stare de slăbiciune mentală.

Bani

20%

Nativi din zodia balanta vor suferi blocaje in privinta banilor. Mai ales pentru nativi care au afaceri proprii sau care munciți pe proiecte pentru care plățile se fac trimestrial.

 

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png