Balanţă

23 – 29 august 2021

Sănătate

60 %

Pentru nativi din zodia balanta e posibil ca echilibrul lor interior să fie afectat în aceste zile de faptul că li s-a mărit volumul de muncă şi încearcă să se adapteze unui nou mediu de lucru. Să încerce să nu facă din regăsirea acestuia o provocare – e mai bine să lase lucrurile să curgă de la sine.

Dragoste

50%

Balantele nu prea au timp liber pe care să-l petreacă împreună cu partenerul şi oricât s-ar strădui nu le vine uşor să pună viaţă de carieră mai prejos de cea intimă. Grijile şi stresul de la locul de muncă le-ar putea aduce tensiuni în cuplu şi le-ar putea răpi plăcerea de a sta unul în compania celuilalt.

Carieră

55%

Proiectele pe care le au împreună cu oameni de încredere sunt puse într-o  lumină destul de nefavorabilă în această săptămână şi nu neapărat dintr-un punct de vedere administrativ sau financiar, ci relaţional. Există tot felul de momente de tensiune între ei şi cei pe care îi au în subordine sau chiar cu superiorii lor şi asta se datorează faptului că Balanţele simt că le este întunecată judecata şi nu mai văd limpede avantajele şi dezavantajele lucrului în echipă.

Bani

70%

Pentru nativi din zodia Balanţa pe plan financiar nu se anunta probleme, însă există mari şanse să fie nevoiţi să cheltuie ceva mai mulţi bani decât se aşteptau şi decât planificaseră iniţial în bugetul pe luna aceasta.