Horoscop

 

Berbec

20 – 26 februarie 2021

Sănătate

45 %

Nativi din zodia Berbec, in saptamana 20 – 26 februarie  vor fi uşor lipsiţi de energie şi nu ştie exact cum să acţioneze în această privinţă. Nu şi-ar dori să mai apeleze la vitamine, însă dacă asta este ultima rezolvare, de recomandat ar fi ca măcar să se folosească de acele alimente care la conferă energie naturală, nu sintetică pe calea medicamentelor.

Dragoste

90%

Berbecii simt nevoia să petreacă timp alături de partener aşa cum nu au mai făcut-o de ceva timp. Nativii din zodia Berbec îşi rezervă între 20-22 februarie zile libere special pentru a desfăşura activităţi menite să le consolideze relaţia de cuplu şi să le arate partenerilor că sunt capabili să se dedice trup şi suflet.

Carieră

45%

Berbeci se simt uşor derutaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, în special datorită Lunii pline.Nu ştiu exact în ce direcţie ar trebui să mearga şi se tem să ia hotarari pripite. Cumva, au senzaţia că simţul  lor practic şi intuiţia de care se bucură în mod normal, i-a cam lasat acum şi au nevoie de sprijin, din partea cuiva mai echilibrat decât ei, în gândire şi în comportament.

Bani

20%

Atentie in aceasta perioada, pentru că dintr-o lovitură, poți pierde ceea ce ai acumulat în ultima vreme, atât din punct de vedere material, cât și la nivel social etc. Poți să câștigi mai mult, în același timp, mai sigur dacă adopți o atitudine moderată, cumpătată.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png