Berbec

23 – 29 august 2021

Sănătate

50 %

Berbeci in ceea ce priveşte sănătatea pot surveni tulburări hepatobiloare, cardiocirculatorii, lombare şi intestinale în 23, respiratorii în 25, ale aparatului excretor în 26, şi hormonale, de sarcină şi neurovegetative în 28.

Dragoste

60%

Pentru berbecii relaţia de cuplu poate fi marcată în săptămâna aceasta de o decizie în ziua de 28 august când nativii se confruntă cu o discuţie cu partenerul, şi problema abordată s-ar putea să-i marcheze pe Berbeci suficient de mult încât să-şi revizuiască modul de relaţionare în cuplu. În 28 survin probleme în relaţia cu copiii şi cu elemente ce ţin de educaţia lor.

Carieră

80%

Berbecii au de rezolvat o serie întreagă de chestiuni minore legate de acte, dosare şi analize medicale în funcţie de situaţie, între 25-27, şi din 23 se pot afirma cu succes, mai ales că dispun acum pentru o perioadă de 1 an de zile de bune oportunităţi so- cioprofesionale prin care-şi pot îndeplini ţelurile propuse. Important este ca între 25-27 să-şi folosească din plin creativitatea şi capacitatea decizională pentru a rezolva toate treburile ce le sunt încredinţate. Capitalul de imagine contează foarte mult în perioada asta pentru ei şi tocmai de aceea e necesar să fie atenţi în 25 la felul în care pun problema în relaţia cu şefii referitor la o chestiune de remuneraţie. În dimineaţa zilei de 27 august pot primi o veste cam neplăcută care le dă de gândit, deoarece provine din anturajul profesional.

Bani

60%

Pentru berbecii nu se anunţă mari evenimente pe harta natală a Berbecilor în acest domeniu. Atenţionarea astrală vine mai degrabă pe plan financiar acolo unde Berbecii trebuie să fie ceva mai restrictivi decât de obicei în modul în care îşi fac cumpărăturile. Fie au nevoie să apeleze la un cont de economii pentru a face o achiziţie importantă pentru casă, fie sunt nevoiţi să pună deoparte deoarece încă nu au suma necesară.