Horoscop

 

Horoscop Urania Leu

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Leu 20-26 Februarie 2021

Cei care s-au născut în zodia Leu se pot confrunta cu tot felul de situaţii în care chiar dacă nu sunt obligaţi să vorbească mult, să se exprime verbal, ideea de comunicare şi semnificaţia unor decizii tot pe baza unor schimburi de impresii şi informaţii se justifică.
Alteori, unii nativi se pot referi, în condiţii particulare, ce ţin de biografia fiecăruia dintre ei, la o serie de aspecte de viaţă şi activitate personală într-un cadru relativ restrâns chiar dacă e oficial (depoziţii, mărturii,declaraţii, răspunsuri sau precizări).
Pe această direcţie, zilele de 23 şi 24 februarie sunt mai apăsătoare, ipostazele sunt mai stringente, fundalul pe care se desfăşoară evenimentele este mai dur, mai radical sau mai apăsător. Mari tulburări interioare, importante răsturnări de crez sau de conştiinţă pe fundalul unor situaţii ce-i privesc pe ei personal sau pe cei dragi (iubit/ iubită, copii), întreaga săptămână, cu un maximum de intensitate între 21/22 februarie.

Totul este analizat şi cântărit, permiţând o redefinire a priorităţilor şi o altă abordare a felului în care se trăieşte, se munceşte, se creează, se iubeşte, se leagă afectiv sau se desprind de obligaţiile unor promisiuni. Chiar dacă este greu de suportat, chiar dacă durează de ceva timp şi va mai dura, totuşi, momentul prezent nu este fundamental negativ. Dimpotrivă, el le poate dărui Leilor nebănuite resurse de a găsi soluţii, precum şi forţa necesară de a se adapta la stres, la necunoscut, la condiţii noi de muncă şi de viaţă. Desigur, renunţarea la ataşamente e grea şi doare, dar şi asta este acum o lecţie de viaţă pe care trebuie să şi-o asume: ştie el, Jupiter, ce face, acolo, în tranzit, prin semnul lor zodiacal!

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png