Horoscop

 

Horoscop Urania Gemeni

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Gemeni 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie, pana la pranz, Gemenii pot avea succes intr-o directie ce tine de libera miscare (scurte deplasari, in general cu un scop precis), dialog (unde isi vor impune punctul de vedere sau vor impresiona), un examen, o proba de verificare a cunostintelor (unde se pot impune, pot impresiona si convinge un juriu, o comisie etc.).
Doar in relatiile cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionali starea de lucruri poate evolua spre tensiuni, pentru ca autoritarismul la care vor apela, pentru a transa o situatie, nu va fi prea usor acceptat de catre interlocutori: „Nu face pe grozavul cu mine”, i se poate replica.
Din 22 februarie (dupa ora 13:25′) si pana pe 24 februarie, Gemenii vor traversa o etapa marcata de faza Lunii Pline in Fecioara care ii va aduce cu picioarele pe pamant. Multi se vor vedea obligati sa faca o serie de treburi casnice pe care nu au cum sa le delege sau sa le arunce in sarcina cuiva.

Pentru altii se va pune problema unei responsabilitati sporite fata de o situatie patrimoniala complicata juridic, neclara, vulnerabila care-i priveste doar pe ei sau chiar intreaga lor familie. Postura publica sau exercitarea prerogativelor de sef pot trece prin clipe dificile in preajma zilei de 22 februarie.
Intre 25 si 26 februarie, nativii trebuie sa tina cont, evident daca citesc acest avertisment, ca aproape nimic din ceea ce le trece prin minte intr-o directie sentimentala, afectiva, relationala, personala nu este nici bine gandita si nici adecvat exprimata. Initiativele lor nu vor fi intelese corect, vor deranja, vor starni reactii.
Nu faceti glume si surprize, nu luati decizii in contul celor apropiati in ideea ca „le faceti un bine”. Nu cedati tentatiilor cu iz de „viata periculoasa” doar de dragul curiozitatii. Perioada intensa de cautare a unor solutii, care au tente extravagante, lipsite de logica.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png