Horoscop

 

Horoscop Urania Fecioara

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Februarie 2021

Simpla trece a Soarelui prin Peşti, în opoziţie cu zodia lor natală, este un argument suficient, dar este şi un prilej suficient pentru apariţia unor dizarmonii. Multe dintre ele pot proveni de la relaţia cu soţul/soţia, cu partenerii de afaceri, cu colegii dintr-un proiect sau cu duşmanii.
Mai mult decât atât, săptămâna viitoare aceşti nativi vor trebui să facă faţă şi unei conjuncţii, fie ea şi de scurtă durată, dar semnificativă, pe care Soarele o face cu Neptun, subliniind astfel, rolul important al casei a VII-a acum şi în viitor. La toată această construcţie se adaugă şi determinarea saturniană dinspre Săgetător şi, între 24 şi 26 februarie, tranzitul Lunii prin Gemeni, respectiv prin casa a X-a. Iată suficiente motive pentru ca multe aspecte esenţiale de viaţă să fie puse într-o ecuaţie intensă, provocatoare.

Fecioarele vor fi obligate să gândească şi să decidă, să calculeze şi să acţioneze într-un regim bine controlat de Saturn. În perioada amintită, nota generală va fi de exces de cuvinte, comentarii şi afirmaţii etc.
După 26 februarie, pentru aproximativ 10 zile, acest context se va amplifica şi se va diversifica după cum va fi, în logica lucrurilor, a vârstei, a hărţii personale, destinul fiecăruia. Perioada 21/22 februarie poate aduce în viaţa unora o problemă financiară sau patrimonială ce priveşte drepturile arogate, invocate, consfinţite sau contestate asupra unui patrimoniu mobil sau imobil, precum şi avantaje, servicii ori calităţi ce par că intră într-un regim de criză. Efort major de găsire sau de menţinere a unui echilibru psihic, a unei stabilităţi sociale sau a unor soluţii pragmatice.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png