Horoscop

 

Horoscop Urania Capricorn

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Capricorn 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie (pana la ora 13:25′), se contureaza, pentru unii, situatii-limita cu privire la regimul banilor si/sau bunurilor, serviciilor, avantajelor, ajutoarelor de natura materiala. Aceste blocaje provin de la opozitiile sau refuzurile venite din partea unor institutii si autoritati oficiale care isi impun punctul de vedere si care dicteaza intr-o anume directie, evolutia unui proiect, a unui conflict, a unei pricini, ceea ce ii revolta pe Capricorni.
Uneori, discutiile nativilor cu reprezentatii acestor institutii pot fi furtunoase, pe ton ridicat, cu acuzatii etc. Alteori, insa, exista sansa ca ei sa infranga ostilitatea unor persoane (functionari, in principal) si sa pledeze cu succes in favoarea cauzei in discutie.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, toate eforturile de echilibrare interioara ale nativilor se lovesc de imposibilitatea de a-si gasi calmul necesar pentru a derula activitati profesionale, educative, pedagogice, de cercetare, de expunere publica sau de elaborare si conceptie (un studiu, o carte, un articol, o conferinta, o lectie, etc.).
Luna Plina, care opereaza pe directia caselor III – IX, ii face agitati, instabili, nehotarati si fara putere de concentrare. Toate deplasarile: scurte sau lungi, in tara sau in strainatate, cu scop precis sau recreativ, pe cont propriu sau in grup, trebuie abordate cu prudenta. In alt registru, acelasi context astral ii face vulnerabili, sensibili, emotivi, usor de santajat sentimental.
Intre 25 si 26 februarie, unii, daca au functii si responsabilitati, pot trece prin momente „aspre”: sa nu fie bine vazuti, sa fie criticati, sa fie izolati, subminati sau priviti cu neincredere. Mai poate fi vorba de un disconfort interior pe care ei il resimt ori de cate ori se exprima in public, iau decizii, dezbat o idee intr-o sedinta.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png