Horoscop

 

Horoscop Urania Balanta

20 – 26 februarie 2021

Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 20-26 Februarie 2021.

Horoscop Urania Balanta 20-26 Februarie 2021

În casa a VII-a, locuită de Berbec, se vor afla întreaga săptămână trei şi la un moment dat patru corpuri cereşti, care, împreună cu Nodul Sud al Lunii, funcţionează ca o piatră de moară în sacul acestui loc de pe harta lor astrală.
Forma pe care o poate îmbrăca, pentru unii nativi, acest context astral poate fi dramatică, spectaculoasă. Cu un Marte puternic, în domiciliu, în conjuncţie cu Venus, nu putem să facem abstracţie de interpretarea clasică, din manualele de astrologie, care vorbeşte despre certuri conjugale, despărţiri furtunoase, conflicte aprinse între parteneri.
Dar mai poate fi vorba şi de amplificarea unor conflicte de odinioară de mai mică importanţă, care acum parcă renasc, ori de ţâşnirea la suprafaţă sau de sub pojghiţa unor relaţii sociale, contractuale, până acum cuviincioase, a unor aspecte urâte ori violente care şochează.

Sub semnul încetării unei colaborări, a unei convieţuiri, a unei cooperări stau multe din detaliile vieţii de fiecare zi a acestor nativi. Inutil să mai subliniem cât de multe riscuri şi surprize poate aduce acest context, cu un vârf de maximum al activităţii pe 21 şi 22 februarie, în plan procesual, juridic, după cum evidentă mi se pare deja a fi şi concluzia că, pe un astfel de context, nu se semnează nimic, nu se bate palma cu vreun asociat. Înţelept ar fi ca nativii să nu reacţioneze lesne la provocări.
Nu amplificaţi conflictele deschise prin cuvinte nelalocul lor sau, şi mai rău, proferând ameninţări, căci într-o asemenea situaţie nimeni nu se va lăsa intimidat. Nu spuneţi lucruri neadevărate, nu deformaţi adevărul, nu debitaţi “fantezii” între 25-27 februarie. Discrete griji financiare pe 23/24 februarie.

http://horoscop-saptamanal.com/wp-content/uploads/2020/05/hor.png